45 redenen om tarwegrassap te drinken

'Elk lichaam gebruikt de natuurlijke vitaminen en mineralen van tarwegras op zijn manier. Omdat het volledig natuurlijk is, herkent het lichaam deze stoffen direct. Uw lichaam weet preceies waar het voedingstoffen te kort komt en zal de stoffen uit tarwegras daarom daar gebruiken waar u het nodig heeft.'- Rob Verschoor

Schoonmaak organen

 1. Het chlorofyl in Tarwegras (hetgeen dat Tarwegras groen maakt) geeft een natuurlijke detox/schoonmaak aan je darmen, lever en nieren.

 2. De darmen gaan soepeler werken alles wordt beter verteerd.

 3. De stoelgang verbeterd, ontlasting komt heel soepel naar buiten.

Fitter door de dag

 1. Het lichaam voelt meer als een eenheid.

 2. De middagdip is verleden tijd. In de middag ben je scherper en sta je steviger in je schoenen.

 3. Als je voor het avondeten 2 cupjes tarwegrassap neemt (en dan een lichte maaltijd) kan je die avond echt een scherpe prestatie leveren. Je bent dan scherper en helder.

Groentenconsumptie

 1. Je start de dag met een grote portie groenten & fruit! Het is bewezen dat het eten van groenten & fruit in de ochtend bijdraagt aan een energiekere dag. De pure vitaminenen & mineralen geven je echt een boost om meer uit je dag te halen.

 2. Een belangrijke toevoeging op je normale dagelijkse portie groenten & fruit (heel veel mensen halen de 2 stuks fruit en 2 ons groenten per dag niet).

Verschil met vitaminepillen

 1. Tarwegras (en alle andere groenten en/of fruit) zijn ‘complete’ producten, het gehele product heeft uitwerking op de werking (en het gebruik) van het product in ons lichaam.

 2. Vaak bevatten vitaminepillen te veel stoffen van dergelijke vitaminen en/of mineralen.

 3. Natuurlijke vitaminen en mineralen worden beter opgenomen, verwerkt en wanneer niet nodig uitgescheiden.

 4. Vitaminepillen zijn een uitstekende manier om extra stoffen tot je te nemen, maar natuurlijke voedingsmiddelen zijn altijd beter.

Gezonde huid, haar & mooie nagels

 1. Je kan iemand zijn haar, huid en nagels zien of men gezond is. De vitaminen en minerale geven het lichaam de bouwstoffen om goed voor zichzelf te zorgen.

 2. Problemen met de huid (bijvoorbeeld acne) kunnen goed worden aangepakt met tarwegrassap.

Tarwegrassap & dieren

 1. Ook zijn er opmerkelijk veel goede resultaten met dieren bereikt. Dit zijn geen testen op dieren in labaratoriums geweest, maar komen uit het dagelijks leven.

 2. Koeien geven meer melk, kippen leggen meer eieren, paarden houden een mooiere vacht.

 3. Een hond die nagenoeg dood was, leefde nog een jaar nadien.

 4. De eigenaar van een kennel met rashonden die niet ouder dan 8 jaar werden, verlengde de levensduur van zijn honden met 4 jaar en zijn honden kregen geen 8 jongeren maar zelfs 12.

Tarwegras & ziekten

 1. Let op! Wij zijn geen artsen en willen geen verkeerde verwachtingen scheppen. Aan de onderstaande vermeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Wij verkopen tarwegras op basis van ondersteuning voor een normaal eetpatroon en niet op therapeutische basis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw huisarts.

 2. Live Wheatgrass

 3. Bembu.com

 4. Ook een kritische website 

De geschiedenis van tarwegras

 1. ‘Tarwegras is het meest voedingrijke gewas ter wereld’ blijkt uit een onderzoek van de heer Schnabel, die de nutriënten van alle gewassen ter wereld onderzocht.

 2. Mevrouw Ann Wigmore was het vliegwiel dat tarwegrassap haar bekendheid gaf.

Kiemen zijn gezond

 1. Kiemen zijn jonge scheuten die vol gezonde stoffen & bouwstenen zitten, zodat het plantje volwassen kan worden. Het eten van kiemen is bijzonder gezond (en makkelijk!).

 2. Iedereen weet dat kiemen zoals alfalfa, rode kool scheuten, tuinkers, waterkers en zelfs taugé heel gezond voor je zijn. Gebruik ze op je brood, in soepen of in een salade!

 3. Tarwegras is de kiem van een grote tarweplant. Alle energie (en voedingsstoffen) die nodig zijn om deze plant te laten groeien zitten in dit kleine stukje gras, tarwegras is de meest voedingrijke kiem ter wereld.

Meer informatie over tarwegras

 1. Live wheatgrass evidence

 2. Tarwegrasboek

 3. Tarwegrasbezorgen.nl

 4. Gezondheidscentrum

Sporten & tarwegras

 1. Omdat Tarwegras heel laag in koolhydraten en hoog in nutriënten is, is het heel gezond en makkelijk te eten.

 2. Door tarwgras te nuttigen blijf je scherp en wordt je uithoudingsvermogen vergroot

 3. Tarwgras bevat veel bouwstoffen en eiwitten, zodatje sneller hersteld en spiermassa behoudt.

Hoe gebruik je tarwegras

 1. Als je wakker wordt, is je darmstelsel helemaal leeg. Dit is het beste moment om Tarwegras te nemen. Je darmen slurpen direct alle (lichtverteerbare) stoffen van tarwegras op. Wij raden je aan om daarna in iedergeval 10 minuten te wachten met vast voedsel (sommige van onze klanten zweren dat zij een nog beter effect hebben na 45 minuten wachten).

 2. De smaak van tarwegrassap is bijzonder. Het smaakt naar vers gesneden gras, zoethout en heeft een nadronk van rauwe banaan. Is het lekker? Oordeel zelf!

 3. De cupjes kunnen eenvoudig verwerkt worden in een smoothie of glas water met citroen. Verhit het Tarwegras niet in thee; dan verliest het een deel van zijn werking.

 4. Voor meer informatie lees je de bijsluiter in onze verpakking.

Wat doet Tarwegras met mijn lichaam

 1. Dat is nu juist het mooie van tarwegras: jouw lichaam gebruikt het daar, waar jij het nodig hebt.

 2. Jouw lichaam weet zelf heel goed wat er mis is (of niet). Met de grote hoeveelheid vitaminen & mineralen van tarwegras gaat jouw lichaam aan slag. Eindelijk heeft zij de bouwstoffen om bepaalde kwaaltjes op te kunnen lossen.

 3. En ben je gezond? Dan krijg je meer energie, is de ‘middagdip’ verleden tijd en sta je scherper in het leven.

Wat kost Tarwegrassap

 1. Er zijn meerdere aanbieders van tarwegrassap. Sommige zijn biologisch en andere laten het tarwegras op steenwol groeien. Wij kiezen er voor om ons tarwegras te laten groeien op aarde die vol zit met natuurlijke nutriënten (smaakbevorderend & voedingsrijker).

 2. Omdat wij de nutriënten het allerbelangrijkste in tarwegras vinden, kiezen wij ook bewust voor de slowjuicers van Angel. Dit zijn veruit de meest efficiënte juicers met gepatenteerde onderdelen waarmee de voedingsstoffen gewaarborgd blijven. Wij zijn de enige in Nederland die tarwegras op grote schaal produceren met deze apparatuur.

 3. De kosten voor 10 cupjes tarwegrassap zijn bij ons € 16,90. Ook kunt u via de website bestellen. Bij één van onze verkooppunten kan de prijs afwijken.

 4. Wij garanderen de beste kwaliteit tarwegrassap van Nederland.

Online tarwegrassap bestellen  Vind een verkooppunt

 

Disclaimer

Op 1 januari 2010 heeft de Europese Unie besloten dat er op voedingsmiddelen geen claims gemaakt mogen worden, waarmee aangegeven wordt dat een product een geneeskrachtige werking heeft. Wij staan hier achter en mogen daarom geen direct uitspraken doen over wat tarwegras precies voor u kan doen.

Alle teksten, aanwijzingen, opmerkingen en uitspraken op onze website zijn gebaseerd op onze ervaringen met tarwegras. Helaas is er nog niet wetenschappelijk aangetoond dat tarwegras kwalen en ziekten geneest. Het groeiende aantal succesverhalen en het stijgende aantal gebruikers van tarwegras spreekt echter boekdelen.

 

Wilt u reageren? Stuur ons een bericht