Tarwegras gebruiken

Ons tarwegrassap wordt geperst van 100% tarwegras

We zijn met z'n allen op zoek naar meer energie, gezondheid en een langer leven. Tarwegras helpt hier uitstekend bij. In eerste instantie geeft tarwegrassap een detox aan uw darmen, lever, nieren en boed. Alles wordt vrij gemaakt van metalen en vrij radicalen. Het zorgt ervoor dat uw lichaam in balans komt en dat u meer energie krijgt. Uw weerstand verbeterd en de middagdip is verleden tijd! Iedereen heeft er baat bij en dat is ook de reden waarom het aantal gebruikers van tarwegras blijft stijgen.

Gebruikers tarwegras stijgt

Het gebruik van tarwegras heeft de afgelopen tijd een enorme vlucht genomen. In de VS is het gebruik van tarwegras zeer populair en bieden bedrijven zoals Starbucks het ook aan in hun winkels. Maar ook steeds meer Nederlanders zijn gestart met het gebruiken van tarwegras. Het is puur, eerlijk en uw lichaam gebruikt het daar waar u het nodig hebt. 


Algemeen gebruik tarwegras


Tarwegras gebruiken, maar geen resultaat?


Persoonlijke casussen

             

Online tarwegrassap bestellen  Vind een verkooppunt

 

Algemeen gebruik tarwegras

 
Bevroren tarwegras bestellen

U kunt nu 24 uur per dag uw bevroren tarwegras online bestellen en in heel Nederland laten bezorgen. Met de nieuwe dienst tarwegrasbezorgen.nl is het binnen enkele minuten geregeld. De pakketten tarwegras worden binnen 24 uur bij u aan huis bezorgd.


Bevroren tarwegras bewaren
Wanneer u bevroren tarwegras ontvangt, dient u het direct in de vriezer te stoppen. Zo behoud u alle gezonde stoffen. Wanneer tarwegras ontdooit, vervliegt de energie (oxideren). Ondanks het groot scala aan vitaminen en mineralen in tarwegras, raden wij u aan het tarwegras niet langer dan 1 dag ontdooit in de koelkast te laten staan. Natuurlijk behoud het veel van zijn kracht, maar het is beter om tarwegras direct te nuttigen nadat u het ontdooit heeft. Ons tarwegrassap is 3 maanden houdbaar in een vriezer van -7 graden Celsius.   
 
Bevroren tarwegras ontdooien
Tarwegras ontdooit u eenvoudig door de cupjes 's avonds in de koelkast te zetten. Zo kan het rustig ontdooien en krijgt u het beste resultaat. Ook kunt u een cupje in een glas lauw water leggen, deze is dan binnen 15 minuten half ontdooit. Het is niet aan te raden tarwegrassap in de magnetron te ontdooien of te verhitten; het verliest dan veel van zijn kracht.
 
Tarwegras drinken
Wij hebben veel tijd en energie gestoken in het zoeken naar een tarwesoort die zeer krachtig is, zoet smaakt en een hoog gehalte aan chlorofyl bevat. Toch blijft de smaak van tarwegrassap even wennen. Ons tarwegrassap is vol zoet, zoethoutig en smaakt uiteraard naar gras. In de afdronk proeft u rauwe banaan. Mocht u de smaak niet kunnen waarderen, probeer dan een mix te maken met vers sap.

 

Tarwegras doseringen
Een gezond persoon kan goed af met 1 cupje tarwegrassap per dag. Dit ondersteunt de gezondheid, verbeterd de weerstand, zorgt voor een gezonde PH-waarde (zuurtegraad) en u voelt zich energieker. U kunt daarnaast zelf beslissen hoeveel cupjes u per dag neemt. Terminale patiënten gebruiken tot wel 4 glazen per dag. Mocht u hier interesse in hebben, dan adviseren wij u een arts te raadplegen.
 
Tarwegras mixen
Door tarwegras met andere rauwe groenten & fruit te mixen krijgt u de beste energiedrank ter wereld! Al die springlevende enzymen, vitamines en mineralen geven uw lichaam een heerlijke oppepper. Door alle levende energie die in dit drankje zit heeft u minder eetlust, zodat u ook eerder afvalt. Er zijn veel mogelijkheden, wij raden u aan eens op Internet te kijken.
 

Online tarwegrassap bestellen  Vind een verkooppunt

 

Tarwegras gebruiken, maar geen resultaat?

 

Het gebruiken van tarwegrassap is geen garantie voor succes. Het is een prachtig product, waar u altijd meer gezondheid door krijgt. Maar u dient ook zelf te willen streven naar een goede gezondheid. Tarwegras is een natuurlijk voedingsmiddel met een zeer hoge dosis aan vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en levende enzymen. Het is de perfecte ondersteuning van uw voedingspatroon. Elk lichaam gebruikt de hoge waarden van tarwegras op zijn manier. Daarom kunnen er geen claims op dit product gemaakt worden, maar zijn de resultaten zeer divers.

 

Hieronder een aantal tips & opmerkingen

"U bent wat u eet"
Een gezonder lichaam begint bij het maken van desastreuze veranderingen in uw eetpatroon. Stop daarom met die kant en klaar maaltijden, mijd producten met (te veel) suiker en minder met de koffie. Koop verse groenten en fruit, zorg voor verse vis en een mooi stukje vlees. Mooie verse (pure) ingrediënten smaken op zichzelf al heerlijk!
"Meer concentratie, meer energie, meer leven !"
Tarwegras bevat chlorofyl, dit is een natuurlijke katalysator om te detoxen (ontgiften, ontslakken). Als u detoxt, geeft u het lichaam haar juiste zuurbalans weer terug. Uw lever wordt schoner, uw darmen worden gereinigd en uw bloed krijgt meer zuurstof (energie).
"Meer balans in het lichaam"
De toon is gezet; u voelt zich fitter, helder. Misschien zelfs wel opnieuw geboren. Maar het zijn alleen nog maar de verschijnselen van een aantal gezonde organen (darmen, nieren & lever) en het bloed dat schoner is en nu beter functioneerd. Nu is het lichaam echt klaar om aan de slag te gaan met alle vitaminen en mineralen zodat u echt sterker wordt.
"Zo gezond als uw darmen"
Wanneer uw darmen in top vorm zijn, is dat vaak een teken dat uw lichaam ook goed functioneerd. Door gezond en gevarieerd te eten, blijven de darmen goed werken en houdt u hen schoon. Toch is dit vaak niet makkelijk en hopen afvalstoffen zich op. Een detox (met of zonder tarwegras) kan hierbij uitkomst bieden.
"Eet levend voedsel"
Uw lichaam is gek op levende producten. Verse groenten en fruit verliezen binnen 24 uur nadat ze geplukt zijn 50% van hun levende enzymen. En bij verwerking nog veel meer. Eet daarom verse producten, maak er nu werk van en profiteer er van als u ouder bent!
"Sport met routine"
Sporten, yoga, massages & ontspanning. Uw lichaam en ziel hebben het nodig. Uw lichaam heeft er baat bij wanneer u zich lekker uitleeft! - Of juist niet. Het moet goed voelen en soms betekent dat ook dat u iets moet forceren of radicaal veranderen.
"Ga naar buiten !"
We zitten met zijn allen tegenwoordig veel te veel binnen! Ga de paden op, de lanen uit. Het zal u energie geven en ‘lucht'. Het zal u nieuwe inzichten geven en uw lichaam zal zich er ook goed bij voelen.
"Neem uw rust"
De boog kan niet altijd gespannen staan, dat veroorzaakt stress. Zorg daarom voor een paar rustmomenten in uw week. Zo blijf u fit.
"Alles met mate"
Alles wordt nu beter en uw lichaam leeft op. U heeft zich nog nooit zo fit gevoelt. Maar nu is het doorzetten. Zorg voor routine in uw leefpatroon, maar maak af en toe ook een uitstapje, slechte gewoontes mogen ook...
 

Persoonlijke casussen

  • Afvallen: Maak uw darmen schoon met een detox. Uw spijsvertering en stoelgang verbeteren en door de hoge voedingswaarde van tarwegras is het hongergevoel minder en kunt u afvallen.
  • Vitaliteit: De hoge waarden aan vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en levende enzymen in tarwegras geven uw lichaam een ware boost. Eerst wordt u ontgift en daarna worden alle cellen volgestopt met energie! Omdat tarwegras helemaal puur is, herkent uw lichaam het direct en kan het daar gebruiken waar u het nodig heeft. De middag-dip is verleden tijd!
  • Fanatiek sporten: Met tarwegras krijgt u een grote voorsprong op uw concurrenten. U bent helder, heeft meer energie en uw lichaam kan grotere prestaties leveren. Door de reiniging van het bloed, kan het beter presteren en omdat tarwegras het bloed stimuleert met het aanmaken van rode bloedlichaampjes, kan het meer zuurstof vervoeren (= grotere prestatie leveren).
  • Gezond oud worden: Iedereen krijgt op een gegeven moment kwaaltjes. Vaak kunnen ze eenvoudig opgelost worden met gezonde voeding, beweging en niet roken. Tarwegras is de catalysator !

 

 Online tarwegrassap bestellen  Vind een verkooppunt

 

 

 


TarwegrasBezorgen.nl
Dillenburgplein 10
2983 CC  Ridderkerk
Telefoon: 0180 - 413 318
E-mail: infoantispam@ln.negrozebsargewrat
Website: www.tarwegrasbezorgen.nl

 

Ons tarwegras wordt geteeld (op aarde) in kassen, op Rijsoord. De verwerking van het gras vindt plaats in de groentespeciaalzaak van Rob Verschoor, te Ridderkerk. Tijdens de teeld, verwerking of verpakking worden er geen onnodige stoffen toegevoegd. Onze cupjes tarwegrassap bevatten 100% tarwegrassap en zijn binnen 4 minuten ingevroren naar -32 graden celsius. Door jaren lange ervaring en liefde voor het product, willen we graag kennis laten maken met dit bijzondere product (van moeder natuur).