Algemene voorwaarden & disclaimer

Op 1 januari 2010 heeft de Europeese Unie besloten dat er op voedingsmiddelen geen claims gemaakt mogen worden, waarmee aangegeven wordt dat een product een geneeskrachtige werking heeft. Wij staan hier achter en mogen daarom geen direct uitspraken doen over wat tarwegras precies voor u kan doen.

 

Alle teksten, aanwijzingen, opmerkingen en uitspraken op onze website zijn gebaseerd op onze ervaringen met tarwegras. Helaas is er nog niet wetenschappenlijk aangetoond dat tarwegras kwalen en ziekten geneest. Het groeiende aantal succesverhalen en het stijgende aantal gebruikers van tarwegras spreekt echter boekdelen.

 

Algemene voorwaarden TarwegrasBezorgen.nl

 

 

 


TarwegrasBezorgen.nl
Dillenburgplein 10
2983 CC  Ridderkerk
Telefoon: 0180 - 413 318
E-mail: infoantispam@ln.negrozebsargewrat
Website: www.tarwegrasbezorgen.nl

 

Ons tarwegras wordt geteeld (op aarde) in kassen, op Rijsoord. De verwerking van het gras vindt plaats in de groentespeciaalzaak van Rob Verschoor, te Ridderkerk. Tijdens de teeld, verwerking of verpakking worden er geen onnodige stoffen toegevoegd. Onze cupjes tarwegrassap bevatten 100% tarwegrassap en zijn binnen 4 minuten ingevroren naar -32 graden celsius. Door jaren lange ervaring en liefde voor het product, willen we graag kennis laten maken met dit bijzondere product (van moeder natuur).